Varför ska jag köpa pannlampor hos headlamp.se?

Idag säljs led pannlampor i princip överallt, du kan hitta dem hos diverse butiker med olika inriktningar och dom slängs med som erbjudanden både här och där. Toppen att många får möjlighet att prova på detta med friheten av att ha en pannlampa tycker vi! Men vill du ha en pannlampa som är anpassad för sport och/eller en aktiv fritid med lite högre krav på tillförlitlighet, funktion och hållbarhet? Ja då är det inte dessa lampor du ska förlita dig på, ofta har dessa lampor en ganska låg kvalité och ljusstyrkan är inte på långa vägar jämförbara med våra lampor som vi erbjuder. Dessutom är ofta dessa lampor tillverkade i plast eller av en tung metall som gör dem känsliga eller tunga att använda.

Vi har testat alla våra lampor och använt dom i diverse aktiviteter som terränglöpning, skidåkning, cykling, MTB cykling och andra aktiviteter där lamporna utsätts för det dom är tänkta att användas till. Många kan vi meddela har höjt på ögonbrynen när vi sprungit runt med tända pannlampor soliga dagar bara för att vi vill se hur dom håller under långvarig användning! 🙂

Våra lampor är absolut inte dom billigaste lamporna, men vi har långt ifrån dom dyraste heller och tittar vi på de “märkeslampor” som ofta kostar minst det dubbla,ibland tredubbla av jämförbara lampor som vi säljer så tycker vi att dom är på tok för dyra mot vad dom presterar. Absolut, det är inget fel på deras lampor men vi tycker helt enkelt att dom är för dyra mot vad dom presterar och därför tycker vi att våra lampor är ett väldigt bra alternativ för dig med högt ställda krav på din lampa.

Vi försöker alltid att hitta nya produkter som vi kan erbjuda er kunder, men just nu har vi riktat in oss på en leverantör som vi håller på att fördjupa samarbetet med. Vi har valt ut deras bästa produkter och som ger en bra bredd på funktionalitet och behov. Dock letar vi alltid nya alternativ men som sagt vi släpper aldrig på våra höga krav om kvalité när vi väljer ut nya lampor till vårt sortiment.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *