Nu drar vi igång försäljningen!

Försäljningen börjar nu ta fart av våra pannlampor och det är vi så klart glada för! Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda er kunder så bra produkter som möjligt så vill vi så klart ha era synpunker, både på köpta produkter, men även på produkter som ni skulle vilja se här hos oss på headlamp.se och förslag på förbättringar som vi kan göra som är av annan karaktär är så klart även det välkommet!

Hur ser er drömlampa ut? Vad skulle du vilja tillverkarna tänker på? Är det ännu mer styrka vi vill ha, eller är det storleken som har betydelse just för dig? Hur går just dina tankar om batterier, vill du att det sitter på huvudet eller vill du ha ett löst? Allt detta vill vi så klart veta mer om, skicka gärna dina åsikter här till oss.

Vi vill även veta vilka användningsområden som du skulle vilja ha en pannlampa till, vi är ju väldigt fokuserade på idrott och friluftsliv när vi tittar på våra pannlampor men det finns säker många andra situationer där man vill ha ljus och armar och händer fria till annat som vi inte har en aning om och som vi så klart vill veta mer om.

Fält markerade med* är obligatoriska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *