Konservera sommarens löpform med en pannlampa

Löpform

Bevara din löpform

Har du fått igång din löpform under sommaren och vill inte tappa löpformen nu under hösten och vintern? Det ska väl erkännas att motivationen för att komma ut på löpturer är inte den samma på hösten. Detta kan man dock råda delvis bot på och införskaffa en bra pannlampa. Detta gör att du kan springa oavsett väder och tid på dygnet vilket gör det enklare att planera in löppassen. Många som vi pratat med kan också uppleva att man får en liten extra kick eftersom att springa med pannlampa är något helt nytt. Det är en speciell känsla att springa i en nattsvart skog med endast en pannlampa som ger dig ljus längs stigen. De flesta lampor som vi säljer fungerar att springa med.

Välj rätt lampa

Vi tycker dock du ska fundera lite på var och hur du springer innan du slår till. Men bland våra lampor för löpning kan du hitta något som passar de flesta. Vi har en liten favorit bland dessa lampor och det är den lilla men väldigt starka UGUE lampan HL23-00. Vi tycker även du ska titta närmare på SILVA Cross Trail 3X som är en fantastiks kvallitétslampa från svenska SILVA. Alla dessa lampor kommer garanterat förgylla dina kvällar när du beger dig ut på en löptur. Vi kan garantera 100% tillfredsställelse när man kommer hem igen efter en tur en regnig höstkväll när tv-soffan har varit väldigt djup men man ändå lyckas ta sig ut på en sväng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *