Är våra lampor dyra?

billig pannlampa

Billig pannlampa

Ibland får vi frågan:
“Men varför är era lampor så dyra, jag kan ju köpa en billig pannlampa från Kina eller på Clabbe eller Kjelle istället”

Å vårt enkla svar är, ja visst kan du det. Säkert jättemycket billigare!

Men det man ska komma ihåg är att man även kan köpa billiga skruvdragare, cirkelsågar och andra prylar på dessa ställen. Det är absolut inget fel med det. Dessa saker fyller säkert en funktion för vissa målgrupper men dessa målgrupper riktar vi oss inte till. På samma sätt som en yrkessnickare inte köper den billigaste skruvdragaren eller cirkelsågen så bör du som är seriös i ditt tränande inte heller göra det med din utrustning. Vi erbjuder pannlampor av högsta kvalité som vi sedan försöker pressa priserna på så gott vi kan. Detta för att göra dem tillgängliga för så många som möjligt, så alla ska ha råd att träna på ett effektivt å bra sätt även i mörker.

Våra lampor

Vi tar själva hem UGUEe lampor från Kina men innan vi kom fram till detta så plockade vi säkert hem ett 50-60 tal olika lampor från olika företag och olika prisklasser och styrkor. Tror vi provade någon lampa med utlovade 12000 lumen. Efter att ha provat dessa lampor vet vi att våra lampor är av en helt annan klass. De håller det dom lovar och är inte jämförbara på så många pukter. Dels så är kvalitén hos batterierna betydligt bättre. Sedan är våra lampor gjorda i hållbar aluminium och alla tillbehör håller en mycket bra kvalité. Sedan är det även stor skillnad på lampornas styrka också. Våra lampor är testade och har inga fantasisiffror när det gäller antal lumen som vi vet att andra lampor har. Den lampa som utlovade 12000 lumen lyste lika starkt som våra 1500 lumen lampor lyser. Vi ser många exempel på lampor som inte alls lyser som de lovar. Dessutom brukar ljusbilden vara väldigt skarp med dessa lampor.

Innovation

Tittar vi på våra SILVA pannlampor så håller dom ytterligare en klass bättre när det gäller kvalitet. Dessutom finns det framförallt massor av  innovation och teknik i dessa lampr. INTELLIGENT LIGHT® och ACTIVITY LIGHT är ju några av dessa innovationer som SILVA tagit fram under de senaste åren. SILVAS batterier är också väldigt avancerade och håller för det dom lovar. Allt detta gör att du får en komplett och pålitlig lampa i alla väder. Du slipper oroa dig för att lampans status på dina pass. Detta ger dig också nya möjligheter som idrottsutövare.

Så, absolut våra lampor är inte de billigaste men vi törs lova att dom håller en helt annan kvalité än vad en billig pannlampa kan ge dig som kund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *