Pokémon GO spelare får rabattkod

pokémon

Jagar alla Pokémons?

Ingen har väl kunnat undgå den formidabla Pokémon GO hysteri som drabbat stora delar av världen. Detta sedan sommarens lansering av spelet som kom till Sverige i juli månad. Nu börjar vi ju obevekligen gå mot mörkare tiden och detta gäller ju även alla Pokémon GO spelare. Efter att ha varit ute med min egna dotter i mörkret för att leta dessa åtråvärda Pokémon så inser vi på headlamp.se att det vore lämpligt att ha en liten och smidig pannlampa för detta. Det är inte alltid Pokémons befinner sig på upplysta platser utan de finns i parker och andra mer “skumma” områden.

Därför får du som uppger rabattkoden “poke_go” 100kr i rabatt om du uppger koden i varukorgen när köper vårt kit UGOE HL88-01 som är tänkt att användas av löpare längs väg men passar perfekt även till alla dessa pokémonjägare!. Kittet innehåller vår minsta UGOE lampa  med en praktiskt huvudsele och en förlängningssladd som gör att du enkelt kan förvara ditt batteri till pannlampan i ryggsäcken, jackfickan eller i midjefickan. Dessutom är UGOE HL23-00 väldigt smidig att packa ner med sitt lilla format när du kommer till ljusare platser. Batteritiden kommer garanterat att räcka längre än vad din mobil kommer att göra under spelandet också. Detta kommer göra att du kan röra dig i mörka områden säkrare fånga ännu fler pokémons! 🙂

Lycka till med ditt Pokémo GO spelande!

(erbjudandet gäller tom 31/10-2016)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *