Mila – vår nya samarbetspartner!

Mila

Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda våra kunder några av marknadens bästa pannlampor från den svenska leverantören Mila! Efter vi varit på besök blev vi väldigt imponerade över dessa lampor och förstår varför dessa lampor är så populära. Genomarbetade lampor med låg vikt och med väldigt fin och behaglig ljusbild gör att dessa lampor är ett riktigt bra köp. Detta är ett premiummärke vilket även märks till viss del på priset men vi ska som vanligt komma ihåg att man får lite vad man betalar för. Dessa lampor kan du alltid lita på och det är svårt att jämföra dessa lampor mot billigare varianter som inte har samma prestanda eller kvalité. Vi kommer under dom närmsta dagarna fylla på med lampor även här i butiken så vi snart har hela Milas sortiment uppdaterat i butiken. Skulle något saknas i vårt sortimentet så är det bara att kontakta oss visa denna länk. Vi kan ordna fram just det du behöver till din lampa. Det kan vara allt från reservdelar till tillbehör.

Mila Historik

Företaget startades 1983 och tillverkningen bestod då främst av pannlampor för orientering. Sedan 1997 drev Jari och Irmeli Sevilä verksamheten och de utökade sortimentet till att även innefatta produkter för yrkesfolk. Vid LED-teknikens inträde i början på 2000-talet låg dom i första ledet. Företaget bytte namn till Mila Design & Tillverkning AB.
I mars 2013 togs verksamheten över av Björn Reger. Björn har en gedigen erfarenhet av Natt-orientering med bl a 12 st “Långa natten” i 10-Mila i bagaget. Dessutom ett förflutet som internationell försäljare inom teknikbranschen. Sortimentet har uppdaterats ytterligare till topp-presterande pannlampor med senaste tekniken. Mila har återförsäljare i hela Skandinavien, Storbrittanien, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Österrike, Italien, Spanien, Ryssland samt på andra sidan av vår glob i Nya Zeeland!

 

Mila Vega II Trail

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *