headlamp i bydalen
Headlamp.se kämpar i Bydalens Fjällmaraton

Du kommer aldrig kunna jämföra oss med de stora sportkjedjorna, vi vill vara bättre än så. Vi driver Headlamp.se som ett litet familjeföretag och är två bröder, Roger och Johan Wallén som kan våra produkter och vi har ett brinnande intresse för idrott och friluftsliv vilket gör att vi tror oss veta hur våra produkter bäst utnyttjas och används.

Vi har använt pannlampor i över 10 år nu i vår träning och länge sett fördelarna och möjligheterna man kan få med en bra pannlampa under vår mörka del av året, men vi tycker samtidigt det finns många lampor ute på marknaden som inte alls håller måttet. Det var också därför vi startade headlamp.se 2015, för att vi ville skapa en butik som faktiskt fokuserar på dessa fantastiska träningsredskap.

Vi provar alla våra produkter noggrant innan vi börjar sälja dem och vi släpper inte igenom produkter som vi inte anser är bra nog, vi vill kunna “stå för” alla lampor eller andra produkter som vi säljer. Om du har funderingar runt en produkt, eller vill veta mer om oss så kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att välja rätt produkt eller svara på dom frågor som du har.

 

 

Uppstår det problem så försöker vi alltid lösa detta i bästa samförstånd. Tveka aldrig att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Börja med att kontakta oss på denna sida så återkommer vi till dig så fort vi bara kan. När du handlar av oss och är konsument så gäller “Konsumentköplagen” och “Distansavtalslagen”. Vi följer naturligtvis dessa lagar.
På Konsumentverkets hemsida kan du läsa mer om dina rättigheter som konsument.

Företaget innehar F-skattesedel.

Orgnummer: 969774-1388